Cheie Alchimică – Aer Proaspăt

5,99 EUR

Desen cu simboluri magice, un instrument profund pentru transformare interioară și susținere emoțională, mentală și spirituală.

Această cheie alchimică este un dar pentru a ajuta și susține pe cei ce doresc claritate mentală, acțiune în luare de decizii și planificare eficientă.

Elementul aer este cel ce ne inspiră să luăm decizii, să cercetăm, să ne avântăm în înălțimi și să ne dezvoltăm, să învățăm prin experiență și să discriminăm prin rezonanță. Aerul este dorința noastră de a împărți lucrurile și situațiile în mici dimensiuni, astfel încât să le putem rezolva cu ușurință. Elementul aer este cel care ne împinge să lucrăm cu eficiență și să fim repezi. Acum înțelegem că lumea noastră de azi are un focus foarte mare pe acest element și rapiditatea dezvoltării și expansiunii lui, creând astfel multe dezechilibre. Acest element ne conectează cu corpul nostru mental, cu mintea noastră și cu dorința de a descoperi și afla.

Acest desen are 11 cuvinte diferite. Cuvintele sunt : Adevăr, Claritate, Liniște, Precizie, Ascultă, Perseverență, Devoțiune, Puritate, Deschidere, Ascensiune, Inocență.

Această cheie alchimică conține 6 sigilii magice – Discriminare, Competență, Țesătura Lumii, Transport Divin, Colaborare, Țesătorul.

Pentru cine este utilă această Cheie de Alchimie a Ființei ?

  • pentru cei care doresc să își amplifice claritatea mentală
  • pentru cei care doresc să aibă mai mult curaj în deciziile lor și inspirație
  • pentru cei care doresc să își găsească job-ul care să fie în aliniament cu ei
  • pentru cei care doresc să amplifice precizia dar și deschiderea minții
  • pentru cei care doresc să amplifice starea de ascultare a inimii
  • pentru cei care sunt grăbiți și au nevoie să ia o pauză de aer proaspăt
  • pentru cei care sunt apăsați de responsabilități și limite și doresc să simtă lejeritate
  • pentru cei ce dorescă să amplifice sesizarea adevărului interior
  • pentru cei ce doresc să se concentreze în mod eficient pe munca lor

Ca orice cheie alchimică, ea conține cuvinte abia perceptibile, simboluri magice, și lucrează dinăuntru în afară, sau din adâncuri spre suprafață. Aceste simboluri lucrează în interiorul nostru cu conștiința noastră și toate structurile corpurilor noastre, cu acordul sufletului și în aliniament cu toată ființa noastră.

Creierul și ochii noștri văd totul, și elementele ascunse sau abia percepute de noi. În fiecare desen magic există cuvinte în engleză pe care le puteți vedea mai ușor sau mai greu, depinde de cum sunt ele așezate și amestecate cu fundalul. De-asemenea pot exista sigilii magice, mixate în fundal, geometrie sacră și simboluri binecunoscute, în acest caz Sabia și triunghiul.

 

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar îl privim când deschidem telefonul, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 5 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvintelor din imagine este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii echilibrului acestui element în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Exerciții și moduri mai detaliate de funcționare sunt explicate în manualul de utilizare, pe care îl veți primi odată cu imaginea tip PNG.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ?

Fiecare cheie este un instrument de deschidere către creativitate, către partea noastră feminină și profund intuitivă. Încearcă să nu le asociezi cu ceva cunoscut sau cu alte tipuri de simboluri, deoarece ele apar din oceanul de cunoaștere și creație atotcuprinzător. Deși poate părea ușor să facem asta, ne limitează percepția și experiența necunoscutului. Pur și simplu simte.

Fiecare detaliu este ales pentru a crea o impresie în structurile tale în concordanță cu intenția principală a desenului, în acest caz elementul Aer. Culorile ne creează stări emoționale interioare, cuvintele cunoscute ne aduc siguranță și focus, iar simbolurile necunoscute ne pun în conexiunea cu ceea ce nu cunoaștem despre noi, comportamentul nostru și ființa noastră.

Aceste simboluri nu stau sau rămân în aura ta, nu lucrează cu tine cu forța, tot ceea ce contează este cum le utilizezi. Prin contemplare poți primi foarte multe informații prețioase pentru tine, și de asemenea în mod subtil, cu acordul integralității ființei tale, părțile tale divine vor ști cum să le utilizeze.

Aceste simboluri nu filtrează energia ta prin ceva, nu îți dai puterea lor, ci sunt create pentru a susține conexiunea cu puterea ta, prin re-amintire, re-cunoaștere, inspirație și stare emoțională, facilitând alchimia interioară.

Toate lucrurile din această lume, sunt simboluri, de la hainele pe care le porți la cuvintele pe care le utilizezi. Simbolurile sunt limbajul natural al părții tale creative și forma pe care tu o creezi prin experiența ta. Ele sunt vii și ceea ce transmit se schimbă în funcție de ce ai nevoie pe moment.

La un moment dat nu vei mai simți să te uiți la ele. Ascultă-ți simțurile, deoarece ai ajuns la momentul să le lași deoparte. Revin-o mai târziu, după ceva timp, doar dacă simți, sau comandă un desen personalizat pentru acel moment.

În anumite momente se poate să actualizez simbolurile deoarece se simte nevoia de noi frecvențe.

DETALII AȘEZARE ÎN TELEFON

Formatul imaginii este formatul folosit acum de mai toate telefoanele cu ecran mare, de tip Galaxy S10 sau Iphone X. Merge folosit și pe ecrane mai mici, dar se va mai tăia din înălțime. De obicei las loc pe înălțime, în partea de sus, iar acesta poate fi tăiat atunci când se potrivește imaginea pe ecran.

Atunci când așezați imaginea pe ecran, țineți seama să cuprindeți cât mai mult din ea, deoarece poate avea elemente ascunse sau foarte greu vizibile care sunt necesare a fi văzute de creierul vostru, chiar dacă voi nu le percepeți clar. Folosiți mișcările degetelor pe noile ecrane sensibile la atingere, pentru a modifica zoom-ul și așeza corect imaginea.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Format

DIGITAL, PNG

Dimensiune

FHD+ 2280 x 1080

Orientare

Portret

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart