IMUNITATE

Ne simțim pe marginea unei prăpăstii.. acolo unde ne-am adus prin ceea ce am făcut. Stăm cu extrem de mare efort într-un echilibru precar și credem că orice neregulă ne va trimite imediat de-a valma în prăpastie. Avem convingerea că un control absolut va putea să evite prăbușirea, dar ceea ce facem este doar să ne subțiem puterea de a ne redresa din această stare.

Îngerul distrugător, din mine, din tine, din noi, își arată fața și rămânem surprinși de puterea pe care o are și de rapiditatea cu care o implementează. Fața îi este clară și frumoasă, ca a unui copil plin de zâmbet. Sunt aici, ne spune. Cât timp vă veți ascunde ? Vă știu toate tertipurile și toate ascunzișurile. Ieșiți la iveală ! Sunt aici să vă unesc cu sursa, într-un fel sau altul, după cum alegeți. Sunt gata ! Voi ? Oricât doriți să vă izolați, să vă salvați, să vă ascundeți, nu mai are rost.

Conceptul de imunitate

Ce înseamnă imunitate ? La ce ne referim și cum înțelegem acest concept ? De obicei înțelegem sistemul natural de protecție al corpului nostru, dar nu numai, adăugăm și o stare de a fi neatins de consecințele unui act precum imunitate diplomatică.

Acest concept ne împarte în cei cu drept de imunitate, și astfel privilegiați în ochii celorlalți și protejați de multe situații care ar putea să-i destabilizeze, și cei care nu au un anume drept de imunitate și astfel pot fi atacați oricând și oricum, de orice.

Sistemul societății în care trăim ne-a învățat că sunt puțini cei cu imunitate, și mulți cei care nu au imunitate și pot astfel fi infiltrați, trădați, turnați, torturați și atacați, cu puțină susținere în apărarea lor și cu puține resurse pentru a se putea recupera.

Cei care nu prea au imunitate, sunt astfel sortiți abandonului, stigmatei și chiar acuzelor de către ceilalți. Acești oameni au învățat că sunt slabi, că nu pot avea grijă de propriul corp, că nu știu nimic despre propriul corp, că organismul lor se poate ataca pe el însuși și că nu au cum să găsească o soluție deoarece nu au ceea ce le trebuie ca să facă asta. Încă nu vorbesc de imunitatea corpului, ci de concept în sine și de cum invită și susține un posibil atac.

Acești oameni sunt astfel învățați că există mereu un inamic față de care nu au nici o protecție, nu au nici o resursă, nici o cunoaștere și nu îi pot face față sub nici o formă, astfel încât singura aparentă “scăpare” este moartea și aceasta poate fi văzută ca o soluție milostivă.

În acest moment, inamicul atot-puternic, indus ca și concept, deține o mare influență asupra oamenilor care încep să se teamă din ce în ce mai mult de acesta. Simțindu-se mici și nesemnificativi, trădați și mereu încolțiți, învățați că orice îi poate ataca, inclusiv propriul copil sau partener de viață, aceștia nu pot comunica între ei și nici măcar să se susțină reciproc atunci când sunt oprimați sau li se iau drepturile pe care oricare om le are într-un mod natural.

Acești oameni au învățat să se deconecteze atât de mult de corpul lor, de mintea lor, de sufletul și spiritul lor, încât singuri și-au demonstrat că nu mai au resurse și nici habar de nimic., așa că încearcă să se pună bine cu cei aflați în conducere… doar doar vor scăpa de ceea ce se întâmplă sau vor fi protejați, și astfel vor dobândi mult-dorita imunitate.

Putem numi această mult dorită imunitate și cu un alt nume, și anume – SIGURANȚA.

Vă aduceți aminte de siguranțele de la uși ? La ce erau bune ? Să țină pe cei nedoriți afară din casă, adică să vă confere imunitate față de acțiunile lor.

SI – GURA – NȚA -> Ține-ți gura/clanța ! Mascarada este o invitație la a tăcea și la a-ți purta masca și anume personalitatea inventată, personalitatea cu care ai fost investit la naștere și programat toată viața. De-asemenea, este și o atenționare la cei care vorbesc deschis despre aceste lucruri, plus multe alte legături din trecut cu sclavia.

Siguranța vine și de la cuvântul singur și frica de a fi complet izolat, și anume sterilizat, adică separat de natura proprie și de lume. Prin ceea ce se întâmplă, oamenii încep să vadă că siguranța pe care o doresc îi conduce la singurătate, izolare, separare și sterilizare față de mediu, creând astfel o stare imposibil de susținut natural, ci doar artificial cu mare efort.

Totul în numele imunității, pe care și-o dorește fiecare, și pe care oamenii au învățat că este nevoie să le fie dată de cineva, și că nu o au și nu o pot deține natural.

Ce este Imunitatea ?

IM-UNITATE = I – M – UNITATE, Io aM Unitate sau IO SÎNT UNITATE, IO sînt o singură entitate

Atunci când sunt în armonie cu mine insumi și cu mediul în care trăiesc am imunitate naturală, adică sunt conectat și primesc resursele necesare de la toate aspectele mele , corp, minte, suflet și spirit, și de la mediul în care mă aflu… și astfel sunt în siguranță.

În acest mod, pot face față la orice element nou sau orice situație care mi se oferă, și pot lua decizii din inimă, care îmi susțin expresia unică.

Am vorbit despre cum separă acest concept, acum voi vorbi despre cum unește.

Imunitate la nivel de corp fizic

Imunitatea la nivel fizic se exprimă prin funcționarea în armonie a tuturor locuitorilor din corpul nostru. Aceasta include bacteriile, fungii, așa numiții viruși, flora și fauna interioară și toate celelalte elemente.

De-asemenea, aceasta se exprimă printr-o conectare cu mediul înconjurător, cu toate elementele naturii, cu respect și reverență față de fiecare.

Când suntem în această armonie, toate elementele corpului sunt menținute într-o stare de comunicare și conexiune, iar acestea nu devin extremiste, adică nu se extind într-un mod canceros și nu devin închistate obsedate de siguranță.

Această stare de echilibru intern se menține prin acceptarea fiecărei componente așa cum este ea, în natura ei proprie, înțelegând că fiecare își face funcția pentru ca întregul să se bucure de experiența sa.

În această stare, când se primește alertă de toxicitate de orice natură, aceasta va fi abordată corespunzător și organismul își va continua funcțiile. Chiar dacă se va dezechilibra momentan sau va fi copleșit, va putea învăța rapid ce are nevoie să facă, deoarece are acces la resursele naturale ale corpului, minții, sufletului și spiritului.

De exemplu, dacă ceva din mediu este momentan toxic sau are un nivel prea ridicat de o anumită substanță, organismul nostru va fi alertat pentru a lua măsuri pentru acum și pentru viitor. Dacă ai în față o mâncare un pic alterată, sau care are ceva ce nu este benefic pentru corpul tău, prin atingere, miros și chiar privire, vei fi alertat de acestea. Apoi vei simți ceva repulsiv față de acea mâncare, fără vreo logică atașată, fără vreo idee clară de ce simți asta.

De obicei, oamenii au fost învățați să ignore total aceste mesaje, deconectându-se de la sistemul lor natural de comunicare cu mediul. În acest mod, nu ascultă indicațiile pentru menținerea armoniei interne și singuri ajung să facă acțiuni dăunătoare pentru ei înșiși.

Imunitate la nivel mental

Imunitatea la nivel mental se exprimă prin starea de încredere și eliberare de așteptări. Astfel, cu o minte deschisă, clară și calmă, poți găsi soluțiile necesare pentru a înțelege situația și a lua acțiunile necesare.

Câmpul de încredere aduce o atenție către corp și o considerație fără dubiu a informațiilor care sunt primite prin intermediul acestuia. Corpul nu este ignorat, senzațiile sunt ascultate și crezute, și mai apoi mintea devine clară așteptând indicațiile de la suflet.

Cu totul altceva se întâmplă de obicei, și anume: mintea ignoră corpul, senzațiile devin fantezii, mesajele sunt judecate în toate modurile și astfel se consumă energia pe rumegarea realității situației în loc să se lase calea deschisă către a observa, simți și primi informațiile necesare pentru a face față situației.

Dacă ați fost vreodată într-o situație total neașteptată, se poate să fi trăit claritatea totală a minții. În acea formă eliberată de gânduri și energii perturbatoare, mintea primește clar exact ce are de făcut și ia acțiune cu o precizie extraordinară. Dacă ați văzut filmul Limitless, la ceva de acest gen mă refer, dar se atinge foarte bine și fără pastile ! În acest film se vede programarea clară față de idea că ai nevoie de o pastilă ca să fii prezent, și astfel se instaurează starea de neputință și tentația unui remediu rapid.

Starea de imunitate mentală este starea în care suntem conștienți de puterea noastră, fără a fi ignoranți, aroganți și tiranici. În acest mod, mintea noastră devine în serviciul întregului și poate facilita expresia iubirii sufletului.

Imunitate la nivel de suflet și spirit

Imunitatea la acest nivel este pur și simplu conștientizarea conexiunii cu sursa. Este simplă, clară și fără dubiu. Nu are judecată și nici nu cere să fie recunoscută, doar este.

Când ești în uniune cu tine atunci ai acces la energie, iubire, resurse de vindecare, înțelepciune și astfel înțelegi că fiecare experiență face parte din aventura și povestea ta. Conceptul de a fi protejat sau nu, cade, deoarece aici alegi să întrupezi o formă, un corp-minte-personalitate, o față, cât timp aceasta este de folos iar când este timpul să o schimbi se face aceasta fără dramatism.

La nivel de spirit se poate asocia această stare cu starea de flux, cu starea de a permite și de a merge cu natura ființei tale.

Imunitate planetară

Și planeta noastră are un sistem imunitar, iar acesta este compus din plante și animale, în principal și apoi, reprezentând un aspect corelat, din oameni.

Distrugerea sistematică a plantelor, arborilor, animalelor și nerespectarea ciclurilor de regenerare ale acestora, duce la o distrugere sistematică a imunității corpului nostru, care face parte și este compus din vietățile aceste planete.

Problema nu este tăierea unei crăci sau a unui copac. Toate acestea pot fi făcute în acord cu ciclurile de regenerare ale planetei și fără a exagera cu consumul nejustificat. De-asemenea, copacii se mai și usucă natural, și cad singuri…

Poluarea apelor, duce la poluarea apelor ce compun corpul nostru, deoarece în aceste ape ne îmbăiem și aceste ape le bem și le consumăm. Apele astfel curățate și sterilizate, intoxicate cu nivele prea mari sau prea mici de anumite substanțe, nu mai au o stare de armonie și echilibru astfel încât duc la o stare de sterilizare a corpului, și asta înseamnă uciderea florei și faunei interne, a sistemului digestiv și imunitar.

Pentru recuperarea florei intestinale se folosesc în ultima vreme, pro-bioticele și pre-bioticele. Deși utile în anumite situații și contexte, ceea ce avem nevoie este să atingem pământul, să simțim iarba, să fim în contact cu viața și cu ceilalți oameni.

Poluarea aerului planetei duce la poluarea aerului intern și astfel la o mai mică cantitate de oxigen și energie disponibilă. Efortul devine foarte dificil și forța fizică scade. Celulele devin doritoare de oxigen și sunt astfel private de ceea ce au nevoie, și mai mult, devin intoxicate cu ceea ce nu au nevoie. În această situație corpul are nevoie de mai multă odihnă și trăiește mai puțin.

În acest sens există multe exerciții de respirație și curățare a căilor aeriene și a plămânilor. Deși utile, ceea ce avem nevoie este de oxigen în proporții adecvate, de încredere pentru a se elibera de suprimarea voinței, de deschidere a pieptului și de acceptare a aerului. Nu mai respirăm corect, nu ne mai susține și hrănește aerul, dar dorim să ignorăm prin a ne separa și mai mult, în camere cu aer filtrat.

Poluarea pământului prin metode de agricultură bazate pe profit, utilizarea excesivă și fără înțelegere a consecințelor de pesticide, fungicide, ierbicide, manipulare genetică, utilizarea resurselor într-un mod consumerist distrugând fauna, flora și cauzând alunecări de teren, găuri enorme și alte consecințe nefaste, duc la o inevitabilă poluare a organismului la diferite nivele, creând disfuncții de utilizare a nutrienților, chisturi și distrugeri de tot felul.

În această idee există remediul detoxifierii, dar el devine foarte anevoios și costisitor cu cât poluăm mai mult, iar la un moment dat devine ca un alt mod de a te chinui.

Toate aceste remedii și soluții sunt utile, dar să luăm aminte care este intenția și direcția în care mergem, și la nevoie să le schimbăm.

Pe lângă toate acestea adăugăm poluarea mentală prin programare auto-distructivă, suprimarea voinței proprii, învinovățire și rușine, îndoctrinare în supunere oarbă și robotizare, deconectarea de corp, minte și suflet, poluare fonică și electro-magnetică, poluare emoțională prin susținerea și inducerea de crize emoționale repetate și puternice.

În acest mod corpul devine susceptibil la tot felul de dezechilibrări pe care le numim afecțiuni grave și boli.

De ceva vreme ne aflăm într-o stare de criză imunitară planetară. Planeta se încălzește și se răcește, ca și cum trece printr-o stare de răceală, de eliminare sau transformare a unor elemente nefolositoare și de regăsire a unei alte stări de armonie.

Vă invit să contribuiți la această nouă stare de armonie și la recuperarea imunității proprii și planetare. Cum facem acestea ? Prin iubire și înțelegerea că toți suntem și facem parte din această comunitate, chiar dacă fiecare suntem unici.

Vă invit să dăm înapoi naturii, să oferim în loc să stăm fixați în a lua și a consuma. Cum să oferiți ? Vă las să contemplați la acestea.

Imunitate prin Iubire

Ajungem să ne regăsim această stare de armonie prin iubire, prin acceptarea părților care sunt în conflict și prin oferirea oportunității de a reveni în conexiune.

Dacă vom continua să acuzăm pe cei care aparent ne agresează, să-i învinovățim, să dorim să le venim de hac, vom susține acest conflict intern. Aceasta nu vă invită să stați degeaba :)

Oferind iubire, oferim o șansă fiecărui om să accepte sau să refuze. Dacă încă îi este frică, vom accepta că aceasta este alegerea lui/ei și cu compasiune îi vom permite să își urmeze calea, oricare ar fi aceasta. Chiar și alegerea de auto-distrugere are nevoie să fie lăsată să fie, deoarece atunci va fi liberă să facă ceea ce știe mai bine să facă, și anume să dispară.

Frica față de aproapele tău este exacerbată în aceste momente, arătată în mod clar prin tot ceea ce se întâmplă. Izolarea și separarea de natură, de cei dragi, de soare, de apă și aer, apare la suprafață ca să fie înțeleasă. Iubirea este energia care vindecă, susține, oferă libertate și acceptă. Prin această izolare se arată și izolarea față de iubire.

Supraviețuirea este pusă la mare preț și considerată importantă. De ce nu ne ajunge să viețuim ? De ce avem nevoie de supra, de ceva superior viețuirii, de ceva extra, senzațional, supercalifragilistic ?

Aici vine întrebarea. Alegi iubirea ? Ce viață îți dorești ?

Atunci când doar ne opunem la ceea ce se întâmplă, la anumite reguli, nu ne lăsăm timp și calmitate să ne întrebăm: Noi ce vrem de fapt ? Care sunt dorințele noastre de viitor ?

Vă invit să fiți sinceri cu voi și să aflați ce anume prețuiți mai mult și ce vă doriți pentru voi și cei dragi ? Iar când aflați, întrebați-vă cum puteți să puneți asta în practică și cum vă puteți exprima pentru a întrupa acele vise.

Pentru a înțelege printr-un exercițiu aceste lucruri te invit să citești un articol mai vechi, scris în 2011, dar foarte actual acum :

[show_inner_articles ids=”223″]

Iar dacă dorești să mai citești despre legătura noastră cu tot ceea ce există te invit să citești încă un articol scris mai demult :

[show_inner_articles ids=”131″]

Anunț : Am început de ceva vreme să ofer mini-mesaje Tarot (simple sau la alegere) și împărtășiri din viața mea curentă prin email-ul de notificare primit când se lansează un nou articol. Dacă doriți să vedeți ultimul email, sau cele trecute, acesați acest link. Vă puteți abona din formularul din acest articol sau din vizualizarea mesajelor de email – (sus este un buton de abonare sau de vizualizare emailuri trecute).

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

2 comentarii la “IMUNITATE”

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart