Pentru mine, Tarot-ul este o formă de artă, este o modalitate de a ne cunoaște mai profund, mai adânc și de a vedea în acele locuri întunecate în care ne temem să privim.

Arta Tarot-ului este o călătorie prin bogățiile lumilor noastre interioare, prin măștile și părțile componente ale ființei noastre. Prin citiri, mesajele din vastul nostru inconștient se trezesc la viață și vocea sa este adusă la suprafață, astfel obținându-se un dar prețios cu numele de CONEXIUNE.

Darul prețios atrage claritate, iar pentru mine aceasta nu este o stare logică fixă mentală ci apare cu integrarea experienței unice de a interacționa cu mesajele. Acest proces nu are un timp precis, durează atâta timp cât este nevoie și poate fi precedat de confuzie sau stări emoționale intense.

Fiecare citire de Tarot este o picătură de lumină care aduce prezență în oceanul întunecat al creației, un ghid care ne dirijează prin dimensiunile noastre interioare. O conexiune magică se întâmplă când ne dăm seama câte porți interioare au deschis cuvintele rostite sau scrise într-o citire.

Folosesc cărțile de Tarot pentru a comunica cu sinele meu divin, iar ele îmi oferă împământare și focalizare. Când citesc, comunic și relaționez cu sufletul tău și îl rog pentru îndrumare. Invit sufletul și ghizii tăi să participe la citire, astfel încât să transmit mesajele pe care ei sunt dispuși să le trimită. Citirile mele sunt experiențe pentru creșterea interioară și pentru a-ți aminti de valoarea și puterea ta interioară.

Arta Tarot-ului nu este atât de bine cunoscută oamenilor, în afară de ideile comune asociate cu citirile din Tarot, oferite în principal ca divertisment. Pentru mine, este un ajutor real pentru dezvoltarea noastră personală prin aducerea la suprafață a mesajelor care există în noi înșine. Printr-o incursiune în necunoscut, venim să ne conectăm mai adânc cu toată ființa noastră, cu sufletul, cu trupul și cu mintea noastră.

Studierea Tarot-ului este o călătorie de creștere interioară, o experiență uimitoare care a dezvăluit răspunsuri pe care nici nu știam că le aveam. Fiecare carte îmi oferă o perspectivă prețioasă asupra dinamicii universului și a modului în care viața este creată și trăită, și implicit o nouă înțelegere despre cum funcționez eu. Cu susținerea acestei învățături pot face o analiza profundă a funcționării universului, corpului/minții/părților divine și a situațiilor în general.

Arta Tarot-ului se bazează pe sisteme vechi esoterice, cum ar fi Geometria Sacră, Cunoașterea Arborelui Vieții, Kaballah, Numerologie și scrieri antice, și este legată de astrologie, arhetipuri de memorie colectivă și energia galaxiilor. Imaginile de pe o carte sunt niște porți de cunoaștere. Gândiți-vă la ele ca la vârful unui aisberg, mult din masa și corpul său fiind sub suprafața apei, concepte și părți din conștiința noastră extinsă. Văzând doar vârful aisbergului, nu veți putea vedea imaginea mai mare din adâncimile sale. Nu prea se știe clar de unde vin și cum au ajuns aici, dar ceea ce știu este că unii din noi le readuc la suprafață în anumite perioade de timp.

Îmi folosesc foarte multe abilități pentru a mă exprima în ceea ce fac, precum viziunile, ceea ce aud și simt prin empatie, analiza critică și științifică, intuiția, înțelegerea limbajului simbolic și recunoașterea de șabloane, atenția și concentrația. Cărțile de Tarot sunt ca un vas prin care îmi pot exprima sufletul și tot ceea ce sunt în această lume, mă ajută să mă manifest și îmi oferă partea de împământare și practicalitate, materialitate.

Oferind răspunsuri directe și fixe, și vorbind certitudini, ți se ia libertatea de a decide și te face să simți că nu ai de ales, că ești o victimă a destinului tău. Din punctul meu de vedere, acest lucru nu este deloc scopul citirii și nu este modul cum folosesc cărțile.

Viitorul nu este fix, dar noi avem modele de comportament și modele de gândire, astfel încât să putem fi previzibili într-un anumit procent. Viitorul fluctuează și se schimbă, astfel încât vor exista întotdeauna alte oportunități și lucrurile din viața ta se pot schimba întotdeauna, în funcție de modul în care te schimbi tu și mediul tău. Pentru mine, o citire de Tarot vede posibilitățile momentului și aceste posibilități se pot schimba.

DESPRE CITIRILE PREDICTIVE

Orice predicție viitoare va fi întotdeauna ca o predicție a vremii, va arăta probabilitățile care se pot întâmpla din acest moment, privind condițiile de astăzi. Luând în considerare șabloanele actuale de comportament, programarea și modul nostru de viață, putem vedea unde se poate ajunge la o situație, privindu-se din momentul actual.

Dacă vă gândiți puțin, predicția este folosită pe scară largă astăzi, de exemplu în fluctuațiile bursei de schimb, modelele meteorologice, modelele financiare, cursul unui asteroid, matematica și ingineria. Predicția este un instrument pentru a vedea probabilitățile și posibilitățile pornind de la ce avem acum.

Există predicție de curs de evenimente, ca de exemplu unde duce o anumită acțiune sau ce se poate întâmpla într-o anumită situație, și predicții de timp fix, întrebări de genul “când se întâmplă x”.

Întrebările legate de timp fix, precum “Când se întâmplă ceva anume ?” sunt foarte interesante prin ideea de a vedea ce gândim la momentul actual și cât de multă frică și indecizie există în noi. Le folosesc doar în acest sens, nu pentru a oferi o anumită perioadă de timp. Astfel îmi dau seama de câtă frică există acolo sau câtă dorință, iar această informație este foarte prețioasă. De obicei nu ofer aceste tipuri de întrebări în citirile mele, subtilitățile lor fiind prea complexe, de aceea le formulez într-un alt mod.

Predicția are mai mult o legătură cu momentul prezent decât cu viitorul.

Înțeleg timpul ca niște curenți care curg și există posibilități infinite. Există evenimente care sunt mai stabile în timp și există evenimente care sunt instabile. Prin stabil, înțeleg că persoanele implicate sau energiile au decis asupra unui rezultat cu un mare procent de determinare. Dacă evenimentul este stabil, este mai ușor de prevăzut, deoarece va avea schimbări minore în timp. Dacă nu este, atunci este mai greu de prezis, deoarece se schimbă foarte mult.

Interacțiunea cu o citire predictivă despre timp, de tipul “când se întâmplă x, sau ce se întâmplă în 3/6 luni”, are puterea de a schimba ceva în voi și astfel de a schimba predicția. De multe ori părțile divine din noi își doresc ca noi să schimbăm ceea ce avem acum disponibil și nu să rămânem fixați în ceva. Cea mai mică schimbare în acțiune, atitudine, gândire și sentiment are posibilitatea de a schimba predicția.

Atunci când se schimbă o linie de timp, este nevoie să se refacă predicția, dacă aceasta a fost făcută pentru o întrebare de timp directă. Pentru a face asta este necesar să simțiți când se face o schimbare de linie de timp.

În ziua de azi, liniile te timp se schimbă foarte rapid, iar o predicție de genul “când” este utilă doar pentru a vedea câtă rezistență avem pentru a manifesta ceea ce ne dorim, câtă credință avem în acea dorință și câtă frică.

Din cauza dificultății înțelegerii acestor lucruri, sunt ghidată să nu mai ofer astfel de întrebări de timp în citirile mele.

Divinitatea sugerează din ce în ce mai mult să lăsăm în urmă aceste dorințe de timp fix, și să participăm la creația vieții noastre, să pășim în câmpul încrederii.

O citire predictivă despre linii de posibilitate este foarte utilă atunci când se dorește să se ia o decizie și atunci când dorești să înțelegi mai bine ce efecte sau posibilități derivă din acest moment.

Orice predicție se referă la posibilități, nu la certitudini, nu sunt fixe, se schimbă sau nu pe măsura curgerii vieții. Uneori primesc un răspuns că ceva se va întâmpla atunci când altceva se întâmplă, nu un timp fix.

Atunci când nu se întâmplă ceea ce ți-ai dorit în timpul prevăzut de tine sau de o citire, este un moment intens de schimbare de direcție, care te va face să privești lucrurile altfel și să înțelegi implicarea ta în acest eveniment. Nu este indicat să ții cu toată voința de un anumit eveniment sau de un rezultat fix, deoarece așteptările tale vor crea rezistență și de multe ori viața îți va trimite un test, un eșec pentru ca acea energie stagnantă să se elibereze.


Povestea mea

Citește povestea vieții mele, conectează-te cu mine de la inimă la inimă și află cum am început să citesc Tarot.

O citire Tarot cu Celeste

Descoperă stilul meu de a citi Tarot și care este experiența unei citiri cu mine. Ceea ce se vede este invizibil.

Exemple Citiri Focus

Descoperă câteva exemple de citiri Focus pentru a înțelege modul meu de expresie.

Codul de Etică

Descoperă regulile generale pe care le urmez în practica mea și ce tip de citiri nu accept să realizez.

Povestea acestui site

Citește povestea acestui site, de unde a început și cum s-a transformat, precum și misiunea lui.

Shopping Cart