Ghid combinare alimente în bucătaria vegană fără foc

Mai jos găsiți un ghid simplu pentru cei ce își doresc să încerce alimentația fără foc. Pentru a-l vedea mai bine vă invit să apasați pe el și astfel se va deschide, într-o noua fereastra, la o dimensiune mai mare.

Pentru a-l înțelege rapid urmați săgețile între două secțiuni pentru a vedea dacă sunt compatibile sau nu. Culorile sunt asociate tipului de compatibilitate, astfel roșu închis = incompatibil, verde deschis = excelent iar verde închis = compatibil.

O secțiune se poate combina cu mai multe scețiuni, de aceea veți vedea o linie ce pornește de la o anumită secțiune, ca de exemplu linia de nuanțe albastre ce pornește din secțiunea "Nuci & Semințe", care apoi merge în jos relevând compatibilitatea aceste secțiuni cu altele, prin utilizarea altor săgeți ce au paleta de culori descrisă anterior.

În fiecare secțiune de alimente veți găsi și timpul aproximativ de digestie al alimentelor conținute, dacă acestea sunt servite necombinate cu altceva.

Gasiti prezentat pe larg, acest subiect in articolul  combinarea corecta a alimentelor.

 ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Creez experiențe mistice pentru descoperirea sinelui autentic. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 274 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.