Potluck vegan "Bucuria vieţii" 15 Martie,Bucureşti

De ceva timp nu am mai organizat o întâlnire de acest gen și îmi amintesc dorințele oamenilor de data trecuta : "sa mai faceți, ne place și am vrea mai multe întâlniri de acest gen :)". Va invitam la prima întâlnire de tip potluck de pe anul acesta, și speram sa va întâlnim acolo cu bucurie și bunătăți.

Condiția de participare

  • Fiecare persoana sa aducă unul sau mai multe preparate de tip vegan sau raw-vegan, care sa ajungă pentru 4-5 persoane. Preparatele aduse sunt de tip raw vegan sau vegan, adică preparate crude sau gătite ușor, care conțin doar legume, verdețuri, leguminoase, semințe, nuci și fructe. Nu trebuie sa va speriați dacă nu știți sa faceți asemenea preparate, puteți aduce o salata simpla care va place mult. Va puteți inspira din cartea noastră de bucate. Cei care aduc preparate gătite ar trebui sa aducă și ceva crud pe lângă, ca sa nu aduceți toți numai gătit :). Am adăugat și permisia de a aduce ceva gătit, pentru ca stilul raw vegan include și 20-25% hrana gătită ușor. Preparatele gătite trebuie să fie gătite prin metode precum : fierbere, abur, slow cooker sau copt, de preferat fără uleiuri gătite la temperaturi mari.
  • Ca sa fim respectuoși fata de ceilalți, fiecare trebuie sa respecte regula de mai sus, ca preparatul adus sa fie pentru cel puțin 5 persoane.
  •  Este de preferat ca aceste condiții de mai sus sa fie îndeplinite, dar dacă nu reușiți sa aduceți ceva de mâncare, tot sunteți bineveniți.  Vrem sa dam ocazia și celor care nu știu mai nimic despre acest stil de viata sau despre  preparatele vegane , sa vina și sa se bucure alături de noi în aceasta zi.
  • Ora de începere este 12.00, va rog sa veniți la aceasta ora sau puțin mai devreme.

Prezentare scurta gratuită  "Detoxifierea- echilibrarea fizică,emoțională și mentală"

În fiecare întâlnire vom avea o mică prezentare, de maxim 30 min., în principal teme ce au legătura cu procesul de detoxifiere. Vrem ca să înțelegeți mai bine acest proces, cu toate aspectele sale importante. În aceasta întâlnire vom povesti despre nivelurile și fazele procesului de detoxifiere, informații absolut necesare pentru cei ce vor să înțeleagă acest proces.

 

Loc : Clinica Harmony

Adresa :  Str. Barlogeni, Nr. 38-40, Sector 1, Bucuresti

Contributie

  • 30 RON - pentru cei care aduc mâncare și vin singuri
  • 25 RON - pentru cei ce aduc cel putin inca o persoana cu ei si fiecare aduce mâncare. Pentru persoanele ce insotesc persoana respectivă, pretul este tot 25 RON.
  • 50 RON - pentru cei ce nu aduc mâncare

Contributia include : chirie sala, tacamuri/farfurii/pahare de unică flosință, saci de gunoi, curățenie sala

Plata evenimentului se face prin transfer pe cardul nostru.  Datele pentru a face plata le gasiti mai jos. Locul este confirmat prin plata inscrierii. Persoanele ce vin însoțite, trebuie sa plătească pentru toate celelalte persoane, printr-un singur transfer, pentru a beneficia de prețul redus.

ÎNSCRIERE  EVENIMENT

Va rugam sa anunțați dacă nu veniți cu câteva zile înainte.

Este absolut necesar sa va înregistrați pana pe 13 Martie. Dacă întâmpinați greutăți, dați-ne un email.

 Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.