Impresii de la atelierul culinar din 6 Mai

© celestekgodwin.ro

În data de 6 Mai a avut loc primul eveniment culinar creat de noi, iîmpreună cu Mihaela, creatoarea cosmeticelor "Mnoela". Am început să lucrăm la el, cu o lună și jumătate înainte, punând la cale detaliile, iar ultima săptămână a fost plina ochi cu ultimele lucruri de făcut. În cadrul atelierului, am adus și alte preparate crude pe care le-am făcut în zilele dinaintea evenimentului, mai ales în ultima zi :D, ca să fie proaspete. Din păcate Georgiana, care trebuia să ofere sesiuni de masaj, nu a mai putut sa vina în acea zi, ea locuind în Sibiu.

Mulțumim foarte mult participanților, gazdei noastre primitoare IndicatYoga,  precum și celorlalți care ne-au ajutat sa facem acest eveniment posibil. In cadrul evenimentului au putut fi cumpărate și cărți ale Ligiei Pop.

Au participat 17 persoane din 18 înscrise, una din persoane nemaiputând ajunge la timp. Sala a fost plină de oameni deschiși creând o atmosfera liniștită și plăcută. Aș fi vrut să vorbesc puțin cu fiecare în parte, dar timpul și munca nu mi-au permis acest lucru, sper să găsesc o soluție în acest sens pe mai departe :). Am primit sugestii bune de la participanți, de care o să ținem seama. De asemenea avem o grămadă de idei, pentru care speram să găsim o modalitate de a le pune în practică.

 

Câteva impresii ale oamenilor prezenți :

Delia P. & Emilian

" A fost super atelierul ! Ne-au plăcut rețetele prezentate, aparatura din dotare și prezenta voastră,  bineînțeles.   Materialul pe care ni l-ai înmânat mi se pare ft.bine documentat și interesant. Nu l-am parcurs încă pe tot, dar e la loc de cinste pe noptiera :).  Abia așteptam sa ne revedem !

Te îmbrățișăm cu drag,Delia și Emi  "

Nicolae G.

"Cel mai mult am vrut sa vad cum  se face un tort raw vegan. Dar și desertul făcut a fost suficient sa îmi dau seama cum se lucrează cu caju-ul hidratat și ce consistenta se obține la blender. Un punct foarte important este ca am văzut cum și ce dispozitive sunt utilizate. Mi-a plăcut ca am putut cumpăra cărti și dulciuri. Mulțumesc pentru organizarea acestui eveniment !"

Participant care dorește sa rămână anonim

"Este prima participare la o astfel de întâlnire  A fost extraordinar !  "

Anca C.

"A fost foarte interesant. Plec cu o mulțime de informații folositoare și hotărâtă sa trec la un stil de viata sănătos  Consider absolut necesare astfel de ateliere pentru a vedea și punerea în practica a rețetelor (aparate, ingrediente...) și mai ales sa le gustam."

Alex T.

"Experienta la atelier : interesant,  informativ, și satisfăcător per ansamblu"

Veronica Sevan

" Atelierul a fost o experienta foarte  interesanta. Am aflat mai multe despre stilul de viata raw-vegan: avantaje / dezavantaje și am cunoscut oameni interesanți și amuzanți. Mi-a plăcut ca am aflat de unde pot procura ingrediente și ce tipuri de aparate se folosesc. Pentru început investiția mi se pare cam mare. Rețetele preparate au fost foarte bune, în special desertul care a fost  super OAU!  Mi-au plăcut foarte mult și produsele cosmetice prezentate. Prezentatorii au fost foarte draguți și au răspuns răspuns la toate întrebările cu sinceritate.  A meritat din plin! "

Cezar P.

"A fost fain și o reala reușita actziunea voastră  Bune și cele cumpărate de la voi.. n-am mai mâncat până acum pâinici  trebuie sa ma gândesc mai serios la ele. Poate preparatul adus de catalin de la frigider a fost liderul. cu mărar și usturoi. ce era? (branzica de caju)
nota 10 și pentru halva. în ambele variante. mănânc putzin din ele ca și copii. ca sa nu se termine..și sa nu mai am..

a fost o reușită."

Lavinia Coman

"A fost nemaipomenit sa cunosc oameni care sunt interesați de a-și îngriji viata plecând în primul rand de la alimentație. Consider ca alimentația raw-vegan ascunde de fapt un principiu foarte important : respectul de sine; și primul pas este alimentația, apoi treptat putem descoperi sinele, eul interior și ne putem regăsi /cunoaște mult mai bine. De asemenea, cred ca acest lucru trebuie făcut treptat și atât cat putem la momentul respectiv, astfel încât sa nu devina chinuitor sau ceva ce TREBUIE sa facem. Totul este mai frumos atunci când vine de la sine :).  Este suficient sa crezi , sa vrei și poți face orice. Nu exista limite decât în mintea noastră, de acestea trebuie sa scăpam. Mulțumesc pentru aceasta experienta frumoasa ! :)  "

Anca și Cornel V.

"În primul rand va felicit din inima pentru străduința voastră de a organiza acest atelier. Pentru noi a fost un loc de pace, unde deși nu ne cunoșteam, ne-am regăsit cu toții în clipe de adâncă liniște și inspirație. V-am întâlnit cu o bucuria timida asemănătoare celor aflați în căutare de cineva la fel ca mine :)), încă nu aveam suficiente argumente “de ce 100% raw-vegan”, eu una am fost foarte foarte curioasa să aflu argumentele voastre “de ce raw-vegan”...
Ne-a făcut placere sa va cunoaștem, sa vedem pasiunea şi convingerea cu care sunteți implicați în acest demers de a face cunoscuta alimentația raw-vegan. Pe mine cel puțin, m-ați cucerit din prima, astfel ca întreg cursul a fost mai degrabă un exercițiu de admirație pentru cineva realmente preocupat de mâncatul sănătos. După aceasta experienta, mi-am propus, să încerc ca în fiecare zi (obligatoriu :)) ) să îmi prepar mâncare raw-vegan, să fac din aceasta un stil de viaţă. Am trăit cu o falsă impresia, aceea de a crede că nu exista diversitate în meniul raw vegan şi o mâncare raw nu este întotdeauna la fel de gustoasă, ca una clasica. Paradoxal, toate aromele sunt mai intense, mai vii, accentuate de condimente diverse, astfel că a mânca crud devine o experienta senzorială (mi-a plăcut foarte mult Pateul de ciuperci şi semințe de dovleac). Desertul Mousse cioco – vanilat cu fructe de pădure s-a bătut în topul preferințelor noastre.

Doresc sa ai timp și placere sa ne împărtășești toate inspirațiile tale respectiv rețeta pentru halvaua cu cuișoare și cea cu prune (au fost delicioase).

Mulțumim încă o data pentru tot ceea ce ne-ați oferit.

O zi buna! "

 Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.