Eveniment "Cum sa pastrezi spiritul Craciunului cu Hrana Vie si Iubire"

Sambata, 14 decembrie,  intre orele 12-16 vom fi prezenti la Omra in cadrul evenimentului  "Cum sa pastrezi spiritul Craciunului cu Hrana Vie și Iubire" organizat de Totul despre Raw .

Acolo vă vom încânta gusturile cu una din cele mai apreciate rețete de pe blogul nostru, și anume Salata de boeuf raw vegana . Crăciunul ne inspiră iubire împărtășită, comunicare, apropiere și blândețe. Vă invităm să sărbătorim spiritul Crăciunului, în stil natural, cu preparate care să ne hrănească trupul dar și sufletul.

Alaturi de noi vor mai fi prezenti si Andra Dudeac (Amoraws), care ne va face un cozonac bun de tot si Ian Ramon, ce ne va povesti cum să ne reconectăm la sursa iubirii prin metoda de vindecare energetică Reconectarea®.

Valoarea participarii : 49 lei.
Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Totul despre Raw .
Completarea formularului este confirmarea participării dumneavoastră.
evenimentAnunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 247 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.