Eveniment "Cum sa pastrezi spiritul Craciunului cu Hrana Vie si Iubire"

Sambata, 14 decembrie,  intre orele 12-16 vom fi prezenti la Omra in cadrul evenimentului  "Cum sa pastrezi spiritul Craciunului cu Hrana Vie și Iubire" organizat de Totul despre Raw .

Acolo vă vom încânta gusturile cu una din cele mai apreciate rețete de pe blogul nostru, și anume Salata de boeuf raw vegana . Crăciunul ne inspiră iubire împărtășită, comunicare, apropiere și blândețe. Vă invităm să sărbătorim spiritul Crăciunului, în stil natural, cu preparate care să ne hrănească trupul dar și sufletul.

Alaturi de noi vor mai fi prezenti si Andra Dudeac (Amoraws), care ne va face un cozonac bun de tot si Ian Ramon, ce ne va povesti cum să ne reconectăm la sursa iubirii prin metoda de vindecare energetică Reconectarea®.

Valoarea participarii : 49 lei.
Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Totul despre Raw .
Completarea formularului este confirmarea participării dumneavoastră.
evenimentPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.