CURS ONLINE - CALEA ADEVĂRULUI

Calea către tine

© celestekgodwin.ro

Sunt bucuroasă să vă prezint acest curs online, în cadrul căruia am un spațiu de exprimare prin articole despre Arhetipurile Tarot. Este un curs despre dezvoltarea de sine, despre dorința subtilă de a ne cunoaște, iterată de multe ori de vocea din spatele zumzetului etern al societății.

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o viață fericită, dar ce înseamnă asta ? Noțiunea de fericire poate fi foarte diferită pentru fiecare persoană, dar sub toate dorințele de succes, stabilitate și sănătate, toți ne dorim iubire și acceptare. Această dorință primordială este cea care ne animă pașii în fiecare zi și care ne face să mergem mai departe, în ciuda dificultății drumului pe care suntem.

Noțiunea de iubire este universală, dar este atât de greu de descris, încât suspendă mintea și ne deschide către alte moduri de a ne exprima, cum ar fi gesturile, comunicarea non-verbală și comunicarea subtilă prin imagini și impresii ale simțurilor extinse.

Calea Adevărului, numele cursului dat de Sarani Anișoara, facilitatorul cursului, se referă la aflarea adevărului propriu, regăsirea sinelui nostru adevărat și divin, atingerea centrului ființei noastre, acolo unde iubirea pe care noi toți o căutăm există.

Acest curs folosește învățătura Cheile Genelor într-un mod inovator, într-un mod de creștere și înțelegere în stagii de dezvoltare proprie. Acest curs a rulat și anul trecut, iar acum reîncepe cu transmisiuni noi și o nouă temă de abordat, cea a relațiilor interumane.

Relațiile sunt adevărate căi de creștere și dezvoltare de sine, sunt comori ascunse ce odată conștientizate se pot transforma în cupe ce conțin elixirul iubirii divine. Prin interacțiunea cu o altă persoană ne putem vedea pe noi mai bine și ne putem lucra fricile și problemele, astfel încât să ne rafinăm și să ne elevăm conștiința de sine.

Tema relațiilor va fi abordată prin prisma tranzitelor planetare și a cheilor din inelul codonic discutat. Hmm, complicat de înțeles ? Inelele codonice sunt grupuri de chei genetice care dezvoltă o temă comună. Toate cele 64 de chei genetice puse pe un cerc sunt suprapuse pe cercul zodiacului, astfel încât fiecare cheie are asociată un arc de cerc. Atunci când planetele tranzitează acel arc de cerc și zonă a cerului, din punct de vedere astrologic, tema cheii respectivă devine amplificată. În timpul cursului, temele cheilor genetice vor fi abordate ținând cont de tranzitele planetare astrologice.

Cheile pe care Sarani le numește ghizi ai acestui curs sunt cheia 37 (Slăbiciune, Egalitate, Blândețe) și cheia 40 (Epuizare, Tărie de Caracter, Voie Divină). Ele subliniază scopul cursului de a dezvolta ideile de Egalitate, Blândețe, Tărie de Caracter și de a accepta Voia Divină.

Tema inelului de codoni, din care aceste 2 chei fac parte, este tema Alchimiei, cu care am asociat arhetipul Temperanței, care mai este numit și Alchimie. Cu blândețe și tărie de caracter, cele două energii primordiale, masculin și feminin, se întâlnesc pentru a se uni prin alchimie.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul este împărțit în 40 de module, livrate câte unul pe săptămână. Fiecare modul poate fi parcurs ușor în maxim 2 ore. În același timp înțelegerea profundă a informației și aplicarea ei necesită timp, perseverență și practică.

Perioada totală a cursului are 9 luni și o săptămână, la fel ca și timpul de gestație al unui copil. Astfel cursul își dorește să te ajute să descoperi o nouă parte din tine și să te apropii de centrul etern al ființei tale, simțindu-te cu totul nou la sfârșitul programului.

În fiecare modul, Sarani va publica unul sau două videoclipuri, în care va aborda o temă legată de cunoașterea de sine prin prisma Cheilor Genelor. Fiecare temă a fiecărei săptămâni va fi însoțită de un exercițiu specific pe care să îl pui în practică până la următoarea săptămână.

În anumite săptămâni, modulul poate conține și meditații.

În cadrul inelelor codonice, alături de videoclip, veți avea și o descriere a arhetipului de Tarot pe care l-am asociat cu acel codon. Aceste descrieri sunt momente de contemplație, meditație și pot declanșa amintiri, imagini sau diferite simțăminte.

DARURILE NOASTRE

Pe lângă cursul în sine, mai oferim și alte moduri de suținere și explorare de sine.

Weekend de lucru

Oferim un weekend de lucru la sală, pe viu, un weekend în care experienta lucrului direct și interacțiunea cu ceilalți participanți va aduce și mai multă claritate. În acest workshop, Sarani vă ghidează în constelații pentru a vă înțelege aspectele interne precum (sufletul, copilul, adolescentul, adultul, observatorul), iar eu adaug acestor constelații mini citiri de Tarot, pentru a atinge și a completa aspectele discutate în constelațiile sau punerile în scenă făcute.

Sesiune de întrebări

În fiecare lună, sau după cum decurg lucrurile, Sarani va susține o sesiune live de întrebări și discuții. Un mod minunat de a interacționa direct și de a explora mai mult temele cursului.

Grup dedicat de facebook

Ți se oferă ocazia să faci parte dintr-un grup facebook dedicat acestui curs, în care sa poți discuta cu alte persoane aflate în aceeași călătorie ca și tine și în același timp să te simți sprijinit(ă) și impulsionat(ă) să continui cu entuziasm călătoria începută.

Comentarii

Platforma de curs oferă posibilitatea de a comenta și a pune întrebări, așa că ne poți contacta în timpul cursului direct pe paginile modulului respectiv.

ESTE ACEST CURS PENTRU TINE ?

Dacă răspunzi Da la unele întrebări de mai jos, atunci te invităm cu mare bucurie să interacționăm prin intermediul cursului.

  • Vrei să aduci la lumină mecanismele inconștiente care te mențin în reacții automate ?
  • Vrei să înțelegi dinamica relațiilor tale și de ce repeți experiențe neplăcute ?
  • Vrei să simți că viața ta are un rost și poți contribui prin ceea ce ești și prin acțiunile tale la ancorarea armoniei în viața ta ?
  • Vrei să înțelegi în ce fel credințele dau viată realității tale ?
  • Vrei să descoperi acea parte din tine care atinge iubirea pe care o cauți ?

CUM MĂ ÎNSCRIU ?

Cursul este construit pe o platformă online, atunci când îl achiziționezi, deschizi un cont de utilizator pe site. Acel cont îți oferă acces la materialele care vor fi postate în fiecare săptămână.

Mergi direct pe pagina de achiziționare a cursului și alege opțiunea de plată disponibilă acolo. Sistemul te ghidează ușor prin pașii necesari de cumpărare.

Dacă ai ceva întrebări, neînțelegeri, vizitează și pagina Cum Plătesc, iar dacă tot nu răsare soarele ne poți contacta direct pentru a te ajuta.

TESTIMONIALE

“Mulțumesc cu dragoste infinita, pentru aceste informații de mare valoare ,mi-am văzut filmul vieții mele cu mintea de acum.Ma uimesc când vad cum s-a derulat viata mea, după felul cum am gândit ,însă am unele situații ,din care acum conștientizez ,ca am avut susținere divina puternica.Eu am căutat tot timpul aceste informații pe care le am în acest moment. Nu eram mulțumită de mine, de ce atrag persoane, care nu am nimic în comun. Acum conștientizez lipsa de valorizare, care o port din mica copilărie, tot ce mi s-a întipărit în subconștient asta m-a ghidat în viața. Mă bucur tare mult, că am găsit răspunsul chiar și mai târziu ,cu un preț destul de mare, din punct de vedere al sănătății. Acum știu ce am de făcut ,cu ajutorul sinelui meu înalt voi trece peste toate provocările pe care le am în prezent” Liliana Rus

“Acum mulți ani în urma ,cam 20 , în urma unor meditații am devenit conștientă ca îmi era frica de viață, frica sa nu greșesc, o simțeam în corpul meu ca o tensiune , ca o presiune interna. Asta m-a făcut sa caut soluții să scap.Cu greu am înțeles ca îmi era frica de frică. Nu știam să mă privesc cu iubire. Acum am intenția de a ma accepta și de a ma iubi asa cum sunt. Da, am dat vina pe diavol dar fără el a-și fi ajuns aici ? Nu cred. Am intenția de a nu ma mai minți și simt recunoștință pentru viață asa cum este ea. Mulțumesc Vieții pentru aceasta experienta împreună cu voi.” Preda Mihaela

“Încet, încet am ajuns la sfârșitul unui ciclu de informații spirituale de mare preț. Am ascultat cu mare interes fiecare mesaj cu tot ce cuprinde. Mi-a trezit atenția, interesul și bucuria de a face parte din acest grup minunat care, are interesul supremo de a ajunge pe cele mai înalte culmi ale divinități. Personal pot spune ca nu mereu am ținut pasul cu ascultarea mesajelor și cu citirea exercițiilor, dar încet, încet va ajungeam din urma. Vă mulțumesc dvs. Doamna Anișoara, care sunteți un înger printre oameni și minunatei Celeste care ma fermecat cu darul ei..!! Vă Mulțumesc și va doresc numai bine…!!” Anna Ene

“Am citit și am fost inspirata de ideea ca viata, și mai ales aspectul feminin al ei, ne mișcă în direcția și în locul în care întregul se echilibrează. Îmi place când feminitatea nu este văzută doar ca blândețe. Este apriga și eroica în viziunea mea. Poate fi și distrugătoare ca și furtuna ca și trăznetul dacă aceste acțiuni duc la balansarea a ceea ce a fost poate în exces sau poate în deficit. Are o blândețe înrădăcinată în forță care acționează printr-o forma plina de înțelepciune, poate chiar sălbatică. Mă pasionează acest arhetip feminin al Împărătesei cu toate aspectele ei. O observ la mine, la altele, la alții, la viata însăși.
Mulțumesc Celeste pentru ca m-ai stimulat sa-mi dau din nou întâlnire cu mine!” Georgescu Anca

“In primul rand, mulțumesc Celeste pentru revelarea unor aspecte atât de profunde ale arhetipului Misticului.Citind cuvintele tale mi-am amintit ca a fost o vreme cand am studiat puțin arhetipurile creației/nagualii din cosmoviziunea mayașă[sunt in numar de 20];unul dintre ei se numește Kame -transformarea prin moarte - și este și nagualul Romaniei. Am vrut să ma conectez mai profund cu acești naguali într-un mod original, făcând wu-ji gong și am avut surpriza să simt în corp energia lui Kame ca o energie orgasmică……și acum înțeleg ca de fapt am trăit exact ce spui: un moment de iubire intre Viata și Moarte. Sunt atât de fericita când găsesc astfel de confirmări ale trăirilor mele!” Alina Steriu

“Buna seara Celeste!
Abia acum am ajuns la calculator și am citit rândurile tale .Le-am parcurs încet, cu lacrimile curgându-mi pe obraji…..ceva se mișcă în mine și am simțit nevoia sa ii cer iertare acestui aspect al meu pe care nu l-am acceptat și iubit.
Cuvintele sunt sărace în a exprima recunoștința cu care am primit acest mesaj….asa ca nu pot spune decât MULȚUMESC DIN SUFLET !”

“Vreau sa ofer un feedback și sa spun ca textele scrise în completare de către Celeste aduc valoare lecției ca întreg. Pe mine mă ajută mult să îmi traduc în interior informația din video printr-un limbaj ceva mai vizual.
Am rezonat puternic cu arhetipul Justiției și am înțeles mesajul unei imagini interioare care ma bântuie de mult.
Ma bucur de decizia de a ma înscrie la curs. Mulțumesc mult Sarani și Celeste.” Anna Marks

“Un mulțumesc plin cu tot sufletul și inima mea!
Calea Adevărului rămâne pentru mine călătoria articulării, a verbalizării a tot ceea ce aștepta exprimare. E fascinantă pentru mine această conexiune în Unitate pe care o conștientizez și o simt… Povestea acestor 33 de săptămâni este una dintre cele mai frumoase trăite de mine până acum; starea de bine, de mulțumire, de revelație aș zice, pe care o găsesc în simplul fapt că ÎNȚELEG ce vorbești mă bucură mult și, cu smerenie, spun DA, ești aici ca să INSPIRI, și îți mulțumesc!
Mulțumesc pentru că m-ați ajutat să fac liniște!…să ascult!.. să înțeleg!.. să îmi asum libertatea!
Vă iubesc pe toți cei pe Cale, vă îmbrățișez și rămânem Împreună!” Iustina Cernescu

“Am simțit să-ți transmit Anișoara respectul pe care îl am fata de munca ta și nu știu cum să explic dar am o recunoștință foarte mare pentru univers, care a făcut ca eu să te cunosc și sa am acces la niște răspunsuri și informați pe care nu le puteam găsi nicăieri.
După aceste cuvinte pe care le-ai împărtășit simt o neliniște și plâng, parcă ar fi o fericire în mine dar eu tot plâng.
Mulțumesc pentru tot.” Carmen LeahuPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.