Atelier DULCE 27 SEP 2014

© celestekgodwin.ro

Data : 27 SEPTEMBRIE 2014 ora 11.30

La Sediul nostru. Găsiți adresa completă în pagina Contact.

Pentru că suntem în zile de sărbătoare vă propunem un atelier de dulciuri, în care ne vom distra împreună făcând bomboane și prăjituri raw.

Vom prepara următoarele :

1) Limonadă cu zmeură

2) Prăjitura Boemia

3) Halva

Toate rețetele se găsesc la noi pe blog în secțiunea dulciuri. Dar este altceva când le puteți gusta și vedea cum le facem. Și poate chiar vă permiteți să vă murdăriți mânuțele învârtind la niște caramele cu cocos sau amestecând halvița :).

Dacă sunteți interesați, putem vorbi și despre cum și când se consumă dulciurile, cum se digera și efectele lor asupra nivelului de zahăr din sânge.

O parte din ingredientele folosite sunt organice (de exemplu cacao)  iar celelalte de cea mai bună calitate pe care o putem găsi.

Investiție : 50 RON   (include munca noastră, ingredientele, folosința normală a sălii de curs și a aparatelor și ustensilelor de trebuință, curent, apă etc..)

Modalitate de plată :  la sediu (sunați înainte, nu suntem mereu acolo), transfer bancar în contul nostru de ING - găsiți detaliile în pagina Contact , sau direct în ziua cursului.

Rugăm seriozitate și hotărâre cu privire la înscriere. Dacă doriți să participați înscrieți-vă cât mai rapid și dacă există situații de excepție și nu puteți ajunge, vă rugăm anunțați.

Nr maxim participanți : 18.

ÎNSCRIERI

În unele preparate îndulcitorul folosit este mierea. Dacă aveți vreo problemă cu mierea vă rog menționați în comentarii când vă înscrieți.

Nu acceptăm persoane care nu sunt înscrise !Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.