Meditație de armonizare structurală a corpului fizic

Această meditație conține afirmații create într-un mod vizual, astfel încât să stimuleze imaginația și simțurile. Afirmațiile sunt simple și cuprinzătoare, susținând armonizarea întregului corp.

Corpul nostru fizic are o voce, iar vocea sa se exprimă în principal prin senzațiile pe care le simțim. În timpul meditației, pe lângă imaginație, vă invit să ascultați senzațiile din corpul vostru, să-i auziți pulsul și muzica. Cu cât o auziți mai ușor cu atât veți putea desluși mesajele oferite de frică sau altă emoție. Dacă la început nu o percepeți, încercați să nu vă învinuiți pentru aceasta, ci să perseverați.

Această meditație susține practica afirmațiilor zilnice, creând un spațiu experiențial în care se amplifică energia susținătoare.

Pregătire

Găsește un loc liniștit în care să te așezi comod și în care să-ți fie ușor să-ți simți corpul. Elimină distracțiile din jurul tău, alte zgomote, lumini sau puncte de atracție. Așază corpul astfel încât să se simtă liber, să nu fie strâns sau încorsetat în haine strâmte.

Lasă-te în voia înregistrării și pune atenția pe senzațiile din corpul tău. Dacă dorești să amplifici momentul, creează spațiul sacru de vindecare înainte și fă această meditație înăuntru.

Experiența

Ia câteva momente să-ți revii din starea de meditație și să te conectezi cu mediul înconjurător. Privește camera și tot ce este în jurul tău. Atinge locul unde stai și simte soliditatea sa.

Nu ezita să lași un comentariu, o întrebare sau o împărtășire, învățăm unii de la ceilalți.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.