Împuternicirea înrădăcinată în neputință

© celestekgodwin.ro

Această transmisiune vine ca un exemplu de comori ascunse în frică, de ce putem găsi dacă vom avea curajul să explorăm. Contextul unei experiențe are mult de spus de-asemenea, și ajută la percepția corectă a cuvintelor, așa că vă voi povesti puțin despre acest context.

Această înregistrare a fost realizată odată cu celelalte înregistrări, dar a avut ca și context o explorare a expresiei salvatorului. Observând ce se întâmplă în lume am pus ochii pe acest concept de salvator sau vindecător al lumii. Cel care este acolo la nevoie, apare rapid și dispare rapid după acea vindecare sau salvare. Din punctul meu de vedere, acesta este prevalent în aceste timpuri și are legătură cu energia personalității colective a acestei ere planetare, era Peștilor, asociată cu Cavalerul de Cupă.

Din energia Cavalerului de Cupă toată lumea are nevoie să fie salvată, de către un părinte, prin iubire, atenție și îngrijire, și de-asemenea, prin modificarea comportamentului sau educație pacifică. La sfârșitul erei, când energia este în decădere, această dorință de vindecare poate deveni agresivă și excesivă, din punctul de vedere al unei conștiințe care crede că face bine și că toate abuzurile pot fi văzute ca îngrijirea unui părinte iubitor către un copil ce nu știe. În excesul decăderii energiei Cavalerului de Cupă, acesta își caută iubirea mamei, dorința de a fi îngrijit și dependent.

Pentru a explora energia colectivă a erelor vă invit să ascultați episoadele din Potirul Alchimic, în care vorbesc despre aceasta. Primul episod din această serie este Ep 6 - Hora Erelor.

În transmisiune nu mă refer la a ajuta pe cineva în lucrurile simple și fizice, precum a aduce apă cuiva, a-i face cumpărăturile și a-i oferi îngrijirea simplă și necesară, ci la un ajutor pe un termen mai lung, care nu este neapărat despre nevoile imediate.

Întrebări de contemplat

Folosește aceste întrebări pentru a descoperi și stabiliza aspectele acestui subiect.

  • Descrie o stare de neputință. Fii atent(ă) pe ce puteai face în loc de pe ceea ce nu puteai. Cum te simți ?
  • Ce abilități nu îți folosești din cauza îndoielii
  • Ce credințe ai despre tine atunci când nu poți face ceva
  • Ce tip de frică acompaniază neputința

Nu ezita să lași un comentariu, o întrebare sau o împărtășire, învățăm unii de la ceilalți.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.