Eliberarea fricii

© celestekgodwin.ro

Aceasta este o contemplare înregistrată la începutul anului 2019, în cadrul cursului Calea Adevărului. La acel moment a fost o experiență spontană în care ceva s-a deschis profund și câteva cutiuțe de frică s-au eliberat. Momentul a fost foarte intens și puternic, iar în timpul său primeam o grămadă de revelații. Unele dintre ele am reușit să le înregistrez în această transmisiune.

Această transmisiune a fost creată într-un moment emoțional puternic, printre lacrimi și alte revelații, iar acestea se pot simți în anumite puncte de-a lungul înregistrării. Se poate să faciliteze un moment emoțional de eliberare în interiorul vostru, de aceea rezervați un spațiu liniștit pentru a asculta.

Pregătire

Găsește un moment de liniște și un spațiu corespunzător. Pregătește spațiul pentru a te simți confortabil și a aranjează acel spațiu astfel încât să ofere o siguranță pentru a te exprima în voie.

Relaxează corpul și mintea și apoi dă drumul la înregistrare. Aici nu-i vorba de atât de multă atenție ci mai degrabă lasă-te în voia transmisiunii și permite să simți.

Experiența

Întrebări de contemplat

Folosește aceste întrebări pentru a descoperi și stabiliza aspectele acestui subiect.

  • Ce ai simțit în timpul experienței de a asculta și simți
  • Cum s-a exprimat rezistența și judecata
  • Ce lucruri, amintiri, trăiri au fost aduse la suprafață

Mergi în ritmul tău și nu ezita să lași un comentariu, o întrebare sau o împărtășire.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.