Sunetul de alarmă al fricii

© celestekgodwin.ro

Frecvențe și sunete

Suntem foarte sensibili la sunete și frecvențe, dar această simțire naturală este de-asemenea acoperită de frici și programări limitative ce ne mențin într-o plajă foarte mică de funcționare. Sunetele și frecvențele percepute nu reușesc a fi procesate corect și atunci ele devin ca un amalgam de haos, generând confuzie.

Confuzia astfel formată ne dezorientează și se poate să ne simțim pierduți. Înotăm zilnic într-o mare de frecvențe dar percepția noastră este deturnată astfel încât să nu ne dăm seama de acestea și să le ignorăm. Orice obiect din jurul nostru are o frecvență și o anumită muzică, și aceasta interacționează cu noi pe parcursul întregii zile și nopți. Aceste semnale se lovesc de noi, trec prin noi și ne influențează în fiecare moment, iar negarea și rezistența noastră ne poate cauza să ne simțim total pierduți sau sufocați.

Atunci când începem să ne deschidem spre a le simți, conștiința de rezistență poate deveni un munte, încercând cumva să ne spună că este foarte periculos să mergem în această explorare. Această deschidere se face treptat și încet, integrând și învățând discernământul noilor simțuri.

Semnalul de alarmă dat de stările de frică este un asemenea semnal frecvențional, ce ne anunță și ne trimite informații despre acel pericol. Cu cât îl ignorăm, cu atât ne negăm puterea de a cunoaște și soluționa acel pericol. După cum veți percepe încet, încet, stările de frică nu sunt ele în sine un pericol, emoția în sine și simțirea nu sunt pericolul, ci pericolul este acea situație cu care ne confruntăm și urmările ei.

Sesiunea de explorare

În transmisiune vom explora această alarmă, modul ei de exprimare și cum reacționăm la ea. Fiți atenți și la modul în care răspundeți sau reacționați la transmisiune deoarece corpul vostru comunică în fiecare moment prin senzații.

Pentru a putea integra mai ușor și înțelege subtilitățile, vă invit să ascultați de mai multe ori și să contemplați la amintirile și situațiile care vă pot apărea în minte. De fiecare dată când simțiți rezistența, aduceți atenția înapoi la transmisiune.

Pregătire

Găsește un moment de relaxare și stai în liniște pentru a asculta. Dacă nu ai acum acel timp, te rog să îți propui un anumit moment. Dacă îți place să ai un plan stabilit atunci notează acel moment în agenda ta zilnică.

În timpul ascultării poți nota idei sau face un sumar. Aceasta te poate menține mai atent(ă) pe subiect. Dacă dorești să faci acestea, pentru o mai bună integrare, ia cu tine un caiet și un pix. Poți face sumarul de la prima ascultare sau să lași această acțiune pentru a doua ascultare.

Când ești gata, pregătește spațiul și propune-ți să asculți cu atenție. Decide ceea ce faci și poți chiar spune asta cu voce tare :"Doresc să ascult în liniște și creez un moment propice pentru a integra și înțelege ceea ce aud."

Dacă dorești să cultivi atenția poți folosi și următoarele afirmații. Fii liber(ă) să le modifici sau să adaugi altele.

Afirmații înainte de a asculta

  • Eliberez rezistența și o observ cu detașare.
  • Sunt atenție sporită și prezență.
  • Toate aspectele mele sunt focalizate aici și acum.
  • Mă deschid către a înțelege și integra în acord cu voia divină.
  • Cer părților mele divine să mă ghideze în integrarea informației primite și a tot ce s-a transmis în spatele cuvintelor.

Transmisiunea audio

După ce ai ascultat ia câteva minute să revii cu atenția pe corpul fizic și camera unde te afli, în cazul în care nu ai scris și nu ți-ai folosit corpul fizic.

Întrebări de contemplat

Folosește aceste întrebări pentru a descoperi și stabiliza aspecte ale acestui subiect.

  • Cum se simte alarma fricii în corpul tău, descrie senzațiile
  • Care este metoda uzuală prin care blochezi alarma fricii
  • Ce motive și explicații găsești pentru a calma alarma

Mergi în ritmul tău și nu ezita să lași un comentariu, o întrebare sau o împărtășire.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.