Meditație de creare a spațiului sacru de vindecare

Această meditație conține pașii necesari pentru construirea unui spațiu sacru de vindecare, propriul nostru spațiu, acordat la vibrația noastră, în care ne putem exprima cu cu ușurință și primi în siguranță energiile vindecătoare compatibile cu ființa noastră. Acest spațiu se poate folosi în multiple moduri și veți găsi câteva exemple în lecțiile următoare.

Pentru a se putea bucura de ceea ce ne oferă, este nevoie să stăpânim crearea lui, astfel încât să ne fie din ce în ce mi ușor să-l construim. Cu cât mai bine cunoaștem toți pașii și toate detaliile, cu atât mai simplu și mai stabil creăm acest spațiu.

Pentru început, folosiți această meditație pentru a învăța. Aveți nevoie de practică și perseverență pentru a ajunge la o manifestare stabilă, care este mult mai durabilă și care poate fi accesată instant, oriunde sunteți. La început acest spațiu se va disipa după o perioadă scurtă de nefolosință. Dacă perseverați în folosirea lui, veți crea versiuni din ce în ce mai stabile structural, până când veți crea o versiune care este mult mai durabilă în timp. Când reușiți să faceți versiunea mai stabilă, atunci este nevoie să o întrețineți și ea va fi accesibilă instant.

Întreținerea se face prin reînnoirea structurii cu ajutorul pașilor de creație, dar într-un ritm mult mai rapid și prin curățarea acestuia.

Pregătire

Găsiți un loc liniștit și asigurați-vă că nu veți fi deranjați. Pregătiți spațiul fizic în modalitatea dorită și așezați-vă comod, cel mai bine pe un fotoliu sau pe un pat cu capul și spatele susținute de o pernă mai mare.

Este de preferat să ascultați la căști deoarece meditația conține o linie melodică subtilă cu sunete de tobă și boluri de cristal, care s-ar putea să nu se audă/distingă la boxele mici ale unui laptop sau la un computer.

Închideți ochii și ascultați meditația, urmând pașii descriși.

Experiența

După ce ai ascultat, ia câteva minute să revii cu atenția pe corpul fizic și camera unde te afli, încet, în ritmul tău.

Mergi în ritmul tău și nu ezita să lași un comentariu, o întrebare sau o împărtășire.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.