Cum să folosesc un spațiu sacru de vindecare ?

Spațiile sacre au diferite folosințe dar aici mă voi rezuma doar la spațiul sacru de vindecare descris anterior. Un spațiu sacru de vindecare se folosește în principal pentru a echilibra corpul fizic și toate celelalte corpuri energetice. Acest spațiu este dedicat acestui tip de lucru, pentru a susține amplificarea energiilor vindecătoare în interiorul său. Recomand să nu se folosească spațiul pentru altceva, pentru a cultiva o vibrație puternică de susținere a propriilor sisteme și funcții de vindecare ale ființei voastre.

Folosiți acest spațiu pentru a concentra vibrațiile vindecătoare ale ființei voastre într-un spațiu sigur pentru această exprimare, un spațiu curățat și stabil pentru acest tip de muncă. Dacă doriți să invitați ghizii personali în acest spațiu sau o echipă astrală de vindecare, o puteți face. În interiorul acestui spațiu vor putea intra doar cei care rezonează cu această intenție. De obicei va fi nevoie să vă invitați ghizii într-un spațiu de acest gen, deoarece ei nu vor putea intra fără acordul vostru, și vor fi acolo doar când sunteți și voi. Acest spațiu este creat și acordat la vibrația voastră unică.

Pentru cei care au afecțiuni felurite și doresc să facă sesiuni curente de vindecare zilnică sau un program intens, puteți programa acest spațiu pentru acest tip de lucru. De exemplu, puteți programa pentru a accesa acest spațiu, timp de o oră, atunci când vă culcați. Nu recomand să dormiți în el noaptea, deoarece nu aceasta este intenția lui și poate interfera cu somnul sau cu activitățile nocturne ale corpului.

În interiorul spațiului chemați vibrațiile de vindecare de care aveți nevoie, în armonie cu toată ființa voastră,relaxați-vă și simțiți tot ce se întâmplă fără a judeca sau a bloca energia ce lucrează cu voi. Reamintiți-vă să închideți spațiul și să ieșiți din el când terminați.

Câteva idei simple de folosit acest spațiu găsiți mai jos.

Moduri de utilizare

Idei de utilizare a spațiului sacru de vindecare. Lista poate fi extinsă.

  • Sesiuni de vindecare zilnică, de la 5 minute la o oră.
  • Pentru a se re-echilibra emoțional atunci când avem un moment dificil, 10-30 minute.
  • Pentru a se reîncărca la începutul zilei, 10-15 minute.
  • Stabilizarea mentală atunci când avem un coșmar sau avem mintea gălăgioasă
  • Curățare periodică a tuturor aspectelor și corpurilor
  • Primirea de noi energii rafinate, acordaje simple

În continuare voi explica unul din exemple mai în detaliu și anume echilibrarea emoțională.

Sesiune de echilibrare emoțională

Dacă nu reușim să ne aducem aminte să facem asta în acele momente, ne putem aduce aminte un pic mai târziu și apoi să stabilim un fel de rutină, un declanșator care să ne aducă aminte, ca de exemplu un cristal. Putem lega un cristal de acest spațiu și apoi când suntem într-un moment dificil emoțional, să ținem cristalul în mână și să activăm acest spațiu. Este de preferat să fim singuri în acele momente sau să avem un spațiu de cel puțin 2-3 m între noi și ceilalți.

Puteți înlocui cristalul și cu altceva, o fotografie, o bijuterie, un inel sau o statuetă. Un obiect destul de mic încât să-l puteți lua cu voi. Pentru a conecta acel obiect la acest spațiu, este nevoie să curățați acel obiect de orice alt atașament, și apoi să îl legați de acest spațiu, ca și cum ar fi o cheie, ce funcționează doar prin vibrația voastră unică.

Pentru a asocia obiectul la acest spațiu este mai întâi nevoie să vă familiarizați cu creația spațiului astfel încât să vă fie foarte ușor să faceți aceasta singuri. La început este normal ca spațiul să nu aibă o mare stabilitate și va fi nevoie să-l recreați de fiecare dată. La un anumit moment când simțiți că nu se mai disipă, nu va mai fi nevoie să-l re-creați ci doar să-l mențineți curat. Atunci îl puteți atașa la un obiect.

Folosiți următoarele cuvinte sau ceva similar : "Asociez acest cristal cu spațiul sacru de vindecare creat de mine, și îi ofer funcția de cheie vibrațională, acordat într-un mod unic și exclusiv la vibrația mea". Astfel, atunci când veți ține cristalul în mână, veți putea spune "Deschid și intru în spațiul meu sacru și îl închid automat când las cheia din mână".

Dacă nu sunteți la pasul în care să puteți asocia un obiect pe post de cheie, atunci este nevoie să-l creați așa cum puteți voi, astfel cu timpul veți învăța cum să-l faceți și se va stabiliza. Pentru a avea o scurtătură de început, pur și simplu spuneți : "Chem un spațiu sacru de vindecare așa cum am învățat în cursul Față în față cu frica", dar vă rog să nu vă bazați pe scurtătura aceasta, deoarece în acest mod nu cultivați stabilizarea spațiului.

După ce ați intrat în spațiu, închideți ochii și lăsați-vă în voia lui, eliberând energia emoțională din toate corpurile și aspectele voastre. Permiteți energiei să iasă și să se exprime în acest spațiu, descărcați-vă aici și gândiți-vă că această energie este purificată și returnată către voi pentru a vă susține.

Cereți echilibrare emoțională și reîmprospătarea tuturor corpurilor, sincronizarea lor și stabilizarea lor. Simțiți cum se eliberează energia respectivă și cum vă reîncărcați cu prospețime.

Faceți acestea măcar 10 minute sau mai mult, dacă vă permite timpul și locul unde sunteți.

Închideți spațiul și ieșiți din el.

Vei găsi instrucțiunile pentru a face acest exercițiu în acest modul.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.