Bine ai venit

Bună dragă cititorule și fie ca această experiență să-ți fie de folos !

Am creat acest curs având în minte experiența anului 2020. Pentru mine, anul 2020 a fost un an în care m-am confruntat foarte puternic și direct cu anumite frici care erau adânc ascunse în interiorul meu. Anul acela a fost un catalizator extraordinar și a făcut ca toate aceste frici să iasă la suprafață într-un mod monumental.

Pe tot parcursul anului, dar mai ales în primele 3 pătrimi ale acestuia, am avut stări foarte intense de frică ce mă paralizau pentru o anumită perioadă. Câteodată nu reușeam să gândesc de atăta intensitate a emoției și nici măcar să mut privirea din locul ce genera acele frici. Am avut momente de adâncire în frici și momente de plutire deasupra, adaptându-mă încet încet la noua temperatură emoțională colectivă.

În scurt timp am observat că reacționez la fluxul colectiv de conștiință, adâncindu-mă în frici imediat ce anumite știri neplăcute apăreau sau anumite reguli și restricții erau date, toate acestea fără a citi sau urmări știri. Mă simțeam lovită de un ocean, ca și cum nu mai reușeam să respir de atâta încărcătură emoțională. Cum sunt foarte sensibilă la fluxul emoțiilor și sentimentelor, acest an pentru mine a fost ca un șoc emoțional pe care nu reușeam să-l stăpânesc.

Aveam o anumită limită de flux emoțional în care mă simțeam ok, dar imediat cum creștea, începea starea de înnec. Mi-a fost tare greu la început și au fost zile când nu reușeam să fac nimic, în afară de a sta și a simți, sau a plânge. Am descoperit anumite frici pe care nu le cunoșteam și erau foarte adânci în mine, și de-asemenea, am descoperit că este nevoie să-mi lărgesc limitele sensibilității emoționale, astfel încât să pot manageria noua situație.

Încet, încet, am învățat să fiu mai stabilă în mijlocul furtunii și să mă salvez pe mine de la înnec. Am descoperit părțile din mine care se înnecau și le-am ajutat să vadă situația în alte moduri, cultivând o stare de încredere în propriile forțe. Cu timpul am dezvoltat o stare interioară de putere și am învățat să mă bazez mai mult pe abilitățile mele.

La începutul acestei perioade, mă simțeam total fără de soluție, și mai ales aruncată într-o lume de coșmar. Această lume conținea unele din coșmarurile mele cele mai puternice, pe lângă o stare de injustiție cu care nu mă puteam împăca sub nici o formă. Simțeam nevoia să acționez dar nu știam cum și nici nu reușeam să fac ceva în acele stări.

Confruntarea cu frica este una din temele Arhetipului Puterii din Tarot, care îmi este ghid, așa că frica devine unul din stimulentele mele de creștere.

Acest curs dorește să vă inspire în relația voastră cu frica și în modurile de abordare pe care le aveți față de această stare. Scriind și făcând materialele acestea mi-am dat seama de multe aspecte ale acestei energii și felul cum m-a ghidat.

Îți doresc mult curaj și deschidere pe parcursul acestui curs ! Fie ca puterea ta interioară să-ți fie revelată.

Cu iubire, Celeste


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.