1) Scopul citirilor și a sesiunilor private de consiliere este de a vă ghida în a vă vedea într-un mod profund și vă accepta așa cum sunteți, cu tot întunericul și lumina voastră, astfel să descoperiți sinele vostru autentic și să vă reamintiți încrederea, iubirea și puterea proprie. Toate citirile, desenele magice sunt experiențe de auto-descoperire și auto-înțelegere.

Citirile nu sunt ceva fixat în piatră, o sentință, un destin, ele sunt doar posibilități văzute la momentul citirii. Există un număr infinit de posibilități și linii de timp, pe care să le puteți folosi, așa că, în opinia mea, nu suntem victime ale soartei.

Viitorul nu este fix, dar noi avem modele de comportament și modele de gândire, astfel încât putem fi previzibili într-un anumit procent. Viitorul fluctuează și se schimbă, astfel încât vor exista întotdeauna alte oportunități și lucrurile din viața ta se pot schimba. Pentru mine, o citire de Tarot vede posibilitățile momentului și acele posibilități și probabilități se pot schimba. În funcție de cât ne dorim și suntem conștienți de influența proprie prin credință, putem participa la schimbarea probabilităților curente.

Tarotul este un instrument puternic de îndrumare și, de asemenea, de înțelegere a problemelor vieții noastre și a modului în care putem să creștem spiritual. Orice citire aduce o piesă din puzzle-ul vieții în viziunea noastră, pentru a ne uita mai atent la ea, și ne oferă opțiuni de alegere care ne direcționează către ceea ce ne dorim. Cu arta Tarot-ului ne putem vedea dinamica noastră interioară, astfel încât să ne eliberăm de modele și programări care nu ne servesc sau să înțelegem pe ce posibilități să acționăm. De-asemenea, ne putem vedea fricile și suferințele și modurile în care le putem alina.

2) Citirile sunt date cu înțelegerea faptului că sunteți adulți cu voință proprie și liberă. Prin urmare, nu sunt responsabilă pentru acțiunile sau evenimentele care pot avea loc în urma acestei citiri. Citirile mele se bazează pe convingerea fermă că ne alegem propriile căi în viață și că suntem responsabili pentru propriile noastre acțiuni. Nici o citire nu aduce o obligație ca voi să faceți ce se sugerează sau să credeți. Nu vă cer acestea dar în schimb am încredere că veți putea digera și integra informația, analiza și lua cea mai bună decizie pentru voi.

3) În practica mea mă voi strădui să servesc interesele clienților mei, desfășurând activitățile mele fără intenția de a provoca daune. Voi trata pe toți clienții mei cu respect egal, indiferent de originea, rasa, religia, sexul, vârsta sau preferința sexuală.

4) În practica mea, voi păstra confidențial numele clienților și toate informațiile împărtășite sau discutate în timpul sesiunilor sau citirilor, dacă nu este convenit altfel de client sau solicitat în mod legal.

5) Voi citi cărțile cât pot de bine, voi conduce citirea cu onestitate și deschidere și dacă întâmpin orice problemă vă voi spune asta.

6) Voi încerca să dau clientului îndrumare pentru a-l ajuta să găsească cursuri de acțiune mai eficiente, pentru a recunoaște posibilitățile curente sau pentru a se înțelege pe sine.

7) Nu fac citiri precum acestea:

pentru copii sau minori sub 18 ani, fără compania unui părinte
pentru terțe persoane, citiri care nu vă implică, cum ar fi citirea despre cariera unui prieten sau despre viața de cuplu a ex-soțului. Citirile despre relațiile active sunt un alt lucru, deoarece persoana care solicită citirea este implicată.
în caz de urgențe sau situații care vă pun viața în pericol
întrebări care doresc un răspuns limitativ de da/nu sau confirmarea așteptărilor
câștiguri la loterie, jocuri de noroc, avantaje financiare sau orice alt tip de avantaje față de ceilalți
întrebări intruzive despre viața unui partener sau a unui copil
timpul decesului, nașterii cuiva, timpul până la vindecarea bolii etc.
nu lucrez cu fotografii, ci comunic direct cu sufletul și spiritul persoanelor implicate în citire
nu răspund la întrebări de genul “sunt taur… o să am casă ?”, “am ascendent în pești, îmi găsesc iubirea ??” sau alte menționări de zodii sau elemente de astrologie. Folosesc anumite constelații și elemente din astrologia vedică, doar în anumite Citiri de profil personal, într-un anumit fel specific Tarot-ului.
nu răspund la întrebări care vă menține în stadiul de victimă și lipsă de responsabilitate asupra vieții voastre, vă voi ajuta să găsiți alte întrebări care să vă susțină descoperirea de sine

8) Îmi place să fac citiri precum acestea, dar nu numai:

înțelegerea dinamicii unei relații, ce se întâmplă și ce se poate face pentru a îmbunătăți o relație, compatibilitate
înțelegerea dinamicii de familie, cum se poate ca un părinte să-și susțină copilul mai bine, cum se poate îmbunătăți o relație de prietenie sau familie
înțelegerea spirituală, emoțională, psihică a unei probleme de sănătate, citiri despre cum să ne îngrijim mai bine și să ne înțelegem mesajele corpului
înțelegerea opțiunilor disponibile într-o situație de alegere între mai multe drumuri, analiza și înțelegerea căii curente
citiri despre cum putem manifesta ceea ce ne dorim, ce ne blochează și ce avem de învățat
citiri despre analiza umbrelor interioare, blocajelor emoționale și mentale, revelarea măștilor și a șabloanelor de comportament
citiri despre rezistența pe care o avem la a crea și problemele de timp și spațiu ce ne limitează, predicții de probabilități, citiri Akasha, încrengături karmice
citiri despre descoperirea darurilor, talentelor, drumului în carieră sau înțelegerea proprie

9) Nu acord consiliere în domenii specifice cum ar fi: consultanță financiară profesională, numere de loterie, consiliere medicală profesională, consultanță juridică, contabilitate sau alte domenii de activitate similare. Dacă clientul are nevoie de un medic, psiholog, avocat, consilier financiar, contabil sau orice alt serviciu profesionist, îi voi încuraja să caute un astfel de serviciu de la o persoană calificată în acest domeniu. Pot oferi îndrumări spirituale sau sfaturi generale holistice despre problemele de sănătate, dar nu și pentru alte domenii.

10) Îmi rezerv dreptul de a refuza o citire pentru o întrebare pe care nu o pot răspunde sau una care contravine codului meu de etică.

11) Fiecare dintre noi are modul său de a înțelege lucrurile și există multe diferențe de înțelegere pentru definiții, cuvinte sau noțiuni. Sunt deschisă către o comunicare directă cu clientul pentru a facilita integrarea sau înțelegerea citirii/sesiunii, sau a ceea ce se întâmplă cu el/ea după aceea. Aceasta se face gratuit, în limita bunului simț, sau prin intermediul sesiunilor de integrare.

12) Garantez că fiecare citire este o creație unică, care vine direct prin conectare cu toată ființa ta și nu conține elemente standard, repetate în alte citiri, sau fragmente copiate din cărți, cu excepția exercițiilor care se pot repeta.

13) Nici o citire Tarot nu este 100% exactă deoarece nu vine limitată de logică ci izvorăște din necunoscut. Aceasta nu este o știință exactă sau logică, de aceea experiența nu este una limitată la planul mental ci una complexă la care participă întreaga ființă. Adevărul și claritatea survin odată cu integrarea experienței, și asta poate dura puțin sau foarte mult, depinde de fiecare persoană. Lasă experiența să-ți reveleze adevărurile de care ai nevoie acum, adevărul stă în spatele ochilor și al cuvintelor.

RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Toate citirile sunt strict de uz personal, pentru dezvoltare și auto-înțelegere și nu pot fi date altor persoane. Fiecare citire conține informații strict menționate în momentul citirii și pentru persoana în cauză. Informațiile oferite nu reprezintă diagnostice, sentințe sau certitudini, ci doar posibilități și probabilități intuitive. Acestea au un scop pur informativ, educațional, de dezvoltare personală. Nu ne asumăm răspunderea pentru consecințele care rezultă ca urmare indirectă sau directă în aplicarea oricărui sfat, oricare ar fi acesta.

O citire Tarot cu Celeste

Descoperă stilul meu de a citi Tarot și care este experiența unei citiri cu mine. Ceea ce se vede este invizibil.

Cum funcționează Tarot-ul pentru mine

Află cum înțeleg funcționarea Tarot-ului în general și ce înseamnă citirile predictive.

Povestea mea

Citește povestea vieții mele pe scurt și cum am început să fiu interesată de Tarot.

Povestea acestui site

Citește povestea acestui site, de unde a început și cum s-a transformat, precum și misiunea lui.

Shopping Cart